Blev aldrig någon uppdatering igår, därför att ja åkte in på akuten. Då några idioter rent utsagt cyklade förbi, gapade o skrek o kastade någonting emot Molnia på ridbanan, Molnia som inte hade märk dom blev livrädd, och inte blev det bättre av att dom kastade något emot henne som kommer bakifrån, hon blev rädd en gång till precis när hon lugnat ner sig och flyger in i staketet och får panik av det och ah, det var totalt kaos. Allt TACK vare dom där människorna som inte kunde låta bli att skrämma livet ur min stackars älskling! 
Ni som gör sånt mot stackars djur, i detta fallet hästen, tänk er för. Det kunde gått mycket värre än vad det gjorde, även om de ena o de andra är sönder nu.. 
 
Men på akuten gick allting bra, fick ligga fastspänd på en brits med nackkgrage i närmare tre timmar, men men.. Inget brutet, bara hjärnskakning + nerv i kläm i ryggen, men som skulle gå över ju mer ja rörde på mig/håller igång. Var mest orolig för Molnias del, men åkte förbi och kollade till henne och dom andra hästarna, + gav dom mat efter akuten, men hon såg bra ut. Lite öm i båda bak. Men var och kollade upp det imorse igen runt 5 tiden, och då såg det bra ut. 
 
Bytte hage på dom så dom fick äta lite grönt gräs och vänja magarna nu innan sommaren. Åkte hem o vid 8 tiden åkte jag ner igen och bytte hagar på dom igen, tog in Molnia och kollade henne. Såg bra ut, tog ut henne på ridbanan och longerade henne lite för att se hur hon rörde sig. Men hon såg bra ut, lite stel men det kommer gå över. Blir nog en promenad med henne lite senare så hon får röra på sig, då ja inte får rida på två dagar ungefär för läkarna.. 
 
Kände att det blev ett långt inlägg men nu vet ni hur läget ligger till, nu ska ja fixa iordning alla bilderna som är tagna, så nästa inlägg består mestadels av bilder ;)
 
/Sanna
 
Foto; Sanna Kamera; Samsung Model; Dimma, Molnia Namarrkun