Nu ska ni få er en förklaring till varför uppdateringen inte vart som den borde!
För det första är det mycket privata saker som händer, sen är det väldigt mycket med skolan också. Ligger redan efter en aning med saker osv så har prioriterat den före resterande och då har bloggen fått lida!
 
Molnia har gått i stortsett varjde dag i 2-3 veckor nu, vilat några dagar, men inte så mycket. Var rätt skönt att komma igång igen. Men eftersom att hon verkligen inte var sig själv i torsdags, så lät jag ju henne vila över helgen. Så imorgon (måndag) Kör vi på som vanligt igen. Blir väl en skrittrunda för att mjukstarta lite ;) 
 
Under dessa veckor så har det bara vart en massa träning, uteritter osv. Men veckan innan terrängträningen så var det massa träning för att få koll på henne ordentligt, mjukgörande och lösgörande arbete osv. Så nu är det väl tänkt så iaf att hon ska få ut i skogen och ha skoj ett tag nu, en vecka eller så och sen köra på med ordentliga träningar igen! Kommer ju givetvis dressyrrida henne och hoppa o så i skogen men att inte kräva så mycket som jag annars gör när jag tränar ordentligt. Utan nu ska vi ha skojj ett tag istället och busa ;)
 
/Sanna