Läste en artikel o har läst många andra tidigare. Men varför blir alltid killar mobbade och retade för att dom gillar hästar, håller på eller rider? Medans vi tjejer inte alls blir såpass utsatta. Visst folk kan vräka ur sig elaka kommentarer till oss hästtjejer också. Men killarna blir ju extra utsatta? 
t.ex. "nemen kolla där är han som gillar hästar" "titta här kommer ju hästbögen" "gayvarning, du rider" osv osv osv. Ni förstår ju vad jag menar. Många tröttnar på detta och slutar med det dom kanske älskar mest. O vissa vågar inte erkänna att dom rider eller gillar hästar för att dom är rädda för vad folk ska tycka och vill inte ha massa hat kommentarer emot sig vart man än går. Men då är fråga, varför är det så? Varför blir killar mera utsatta för att dom rider? Det är ju samma sak som att en tjej rider? Egentligen, det finns ju ingen skillnad på det egentligen. 
 
Tjejer får respekt när dom t.ex. håller på i verkstan, eller någon annan "killgrej" medans killar får bög stempeln om dom rider? Bara för att det är en "tjej sport" Förstår inte, varför kan folk inte respektera varandras val? Vill en kille rida, varsegod och acceptera hans val och det han tycker är kul, stötta, o peppa han istället för att trycka ner han för att han rider eller tycker om hästar! 
 
/Sanna