30 Apr kl. 11.24

En liten flicka

" Varje häst förtjänar att någon gång i livet älskas av en liten flicka "
 
// Johanna
 
 
Postat i kategorin: citat & texter
30 Apr kl. 07.44

Dagens planer

Godmorgon på er!
 
Ska alldeles strax dra iväg till skolan, tyvärr! Men har bara två lektioner så ska försöka stå ut. Idag blir det antagligen ingen ridning, ska iväg efter skolan. Men nu är det ju långhelg så har massa dagar på mig, känns skönt. Ska bara försöka släppa allt med skolan nu under dessa dagarna och fokusera på hästarna. Man kan ju alltid försöka haha..
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
29 Apr kl. 19.01

Känsligt inlägg

Hej!
Först och främst vill jag be så mycket om ursäkt för den låga och dåliga uppdateringen som har varit. Men är så sjukt mycket i skolan just nu och så mycket runt omkring i privatlivet så har inte haft tid till någonting. Varken o rida eller bloggen, skolan tar upp all tid men jag får väl också skylla mig själv när jag ligger efter med såpass mycket som jag faktiskt gör och måste nu ta ikapp allting emot slutet. Men nu så börjar det lättas upp en aning. 
 
Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan, och nu ska jag ta mig upp och rida under långhelgen. Har sådan ångest över att jag inte har haft tid eller ork till att rida nu på några dagar, vill ju verkligen det! Men när psyket inte är med i verkligheten och pluggandet tar all tid så är det inte så lätt och hinna med allting, är helt slut både psykiskt och fysiskt! Men nu är det ju somsagt snart långhelg, vilket jag ser fram emot enormt mycket!
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
28 Apr kl. 10.17

video

Kolla in denna länken!
 
http://www.hippson.se/hippson-tv/del-2-horsemanshipovning-for-battre-kontakt.htm
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
27 Apr kl. 14.00

När livet är jobbigt

/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, citat & texter
26 Apr kl. 08.57

Gårdagens Marianne träning

Hej på er, hoppas att ni får en underbar dag :D
 
Iaf, så hade vi ju träning igår för Marianne, från min sida tyckte jag det inte alls gick bra. Så finns väl inte så mycket att säga om denna träningen. Molnia var extremt stel och lyssnade ingenting på vad jag bad henne göra, körde mest upp huvudet, kolla åt andra hållet och sprang. Sen var jag väl kanske något ofokuserad emellanåt också kan jag väl erkänna men ändå. Så nej, denna träningen va ingen hitt! Men ikväll kanske det blir en ny träning, beroende på när jag kommer hem och så. Ska iväg till Nossebro idag och lite sådant så vi får helt enkelt se :)

/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
25 Apr kl. 12.22

Har ni?

" Bilen kommer aldrig att helt ersätta hästen.
Har ni någonsin sett ett monument där en man sitter vid ratten? "
 
// Johanna
 
 
Postat i kategorin: citat & texter
25 Apr kl. 09.54

Idag

Hejsan, ikväll så blir det träning för Marianne, men fram tills dess så blir det plugga plugga och plugga ännu mera! Ska försöka skriva ihop lite inlägg till er också, men kan inte lova någonting. Får se vad jag hinner med osv :)
 
/Sanna
 
Min finaste skatt ♥
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
24 Apr kl. 18.52

Uteritt med Julia

Idag fick det bli en uteritt runt i Julias skogar och upp mot Husaby. Tog sällskap med Julia en bit och sedan red jag själv hemmåt igen. Julia försökte förklara en ny väg för mig, fatta inte riktigt men tillslut red jag rätt ;) Molnia kändes pigg och framåt på själva uteritten, men i väntan på Julia skulle bli färdig med Tacha så bet hon bara tag i bettet och drog :/ men det släppte det mesta som tur var när vi väl var påväg ut sen!
Tog lite galopper på gräsvägarna och där kändes hon väldigt fin, pigg och framåt. Både gasen och bromsen funkade fint där!
Sen hade jag en väldigt trött häst påvägen hem så blev en lååång avskrittning, samt en promenad för matte då jag fick ont i röven haha!
 
/Sanna
 
 Julia och Tach innan vi skiljdes åt
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
24 Apr kl. 08.37

inget att leva för

/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
23 Apr kl. 19.18

Träning träning träning

Go kväll på er ;)
 
Idag fick det bli ett kvällspass i solnedgången, helt underbart! Kände verkligen för att riktigt dressyrpass idag och så fick det bli. Fortsatte att öva på det som vi gjorde på täningen sist. Idag så gick det mycket bättre än vad det gjorde på träningen. Idag var det bara höger som var en aning jobbigt att få in baken ordentligt. Men annars gick hon superfint, visst att hon ibland bara mååååste köra upp huvudet ifall man slipper jobbet. Men bara fokusera och rida ordentligt så gick det vekrligen super. I slutet kändes hon fin i bägge varven men snäppet bättre till vänster då höger inte alls ville släppa helt men det blev bättre och bättre. 
En trött och lite svettig häst var nöjd efter dagens träning, och ryttaren lika så. Det är dagar som sådana här som man verkligen förstår varför man håller på med det man gör ♥
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
22 Apr kl. 17.59

Jobbig känsla, vad har hänt egentligen?

Att egentligen inte veta vad man vill. Vill jag rida? Vill jag hellre jobba hästen från marken? Eller vill jag bara pyssla med hästen? Denna känslan är så sjukt jobbig. Jag tycker det är sjukt kul att rida, men samtidigt så tycker jag att det är roligare att pyssla med hästen, göra den fin och jobba den ifrån marken. Vill absolut inte sluta rida, och verkligen inte sluta med Molnia. Men samtidigt så börjar jag tappa intresset igen. Ni som har följt bloggen sen vi startade vet om att jag har haft sådana här svackor tidigare och bara låtit allt vara. Men denna gången är det annorlunda. Jag vill inte sluta helt, jag vill att hon ska gå så ofta som det bara går, helst varje dag. Men ändå så vill jag inte rida varje dag. Jag är mer än gärna ute och bara pysslar om henne och borstar i flera timmar, än att ta en ridtur? Vad har hänt egentligen? 
Denna känslan är så jobbig när man inte vet vad man vill. När jag kollar egenom bilder på Molnia, och hästarna så vill jag inget annat än att åka ut och rida. Men det är ju just de när jag väl kommer ut till stallet så vill jag inte rida längre utan oftast vill jag hellre bara stå och pyssla med henne..
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
22 Apr kl. 16.23

Dagens planer

Hej på er!
 
Efter att inte ha varit i skolan på närmare två veckor så kändes det ordetnligt efter en dag i skolan idag. Men hade tänkt åka ut och rida när jag kom hem. Men är helt slut och måste verkligen plugga på idrotts provet vi har snart! Så idag blir det en lugn hemma kväll med massor utav plugg!
Hoppas ni får spendera eran tisdags eftermiddag/kväll betydligt roligare än mig :)
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
21 Apr kl. 16.21

Underbara lilla häst

Idag hade jag tänkt att jag skulle fortsätta jobba med det vi gjorde på träningen igår. Men tappade suget direkt och bestämde mig för att träna lite NH och ledarskapsövningar istället. Molnia har blivet så duktig nu, trots att det var ett bra tag sen vi övade på detta så kom hon ihåg allting och gjorde snällt det jag bad henne om. "Puss" var lite krångligt men det gick nästan tillslut, men hon försöker ju iaf min lilla tjej :')
 
Lät henne även busa av sig emellanåt för att kolla lite hur inkallningen gick, och det gick super. Hon är så engagerad och positiv, känns skönt och veta att hon verkar tycka detta är kul :D
Kan säga att hon fick en jädra fart inne på banan samt sparkade med bakbena ordentligt haha lilla busfröt, men gud så duktig när det väl gäller :)
Filmade även lite granna i början av passet och ska försöka få någon till att hjälpa mig att få över filmen från mobilen till datorn så ska ni få se!
 
Hoppas att ni har haft en underbar påsk helg? Det har jag haft, hästarna,träning, grillning med familjen, umgåtts med min kära granne m.m
 
/Sanna
 
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
20 Apr kl. 20.47

Bilder från helgen!

Jag har fotat och filmat en del i helgen men tänke nu bjuda på bilderna jag har tagit i helgen, detta är inte alla, men några av dom iaf! :)
Resten får ni någon annan dag!
// Johanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
20 Apr kl. 20.09

Dagens Mirjam träning

Idag var det dags för Mirjam träning igen. Men till skillnad från förra gången så gick det rent åt h*lvete. Inte riktigt kanske, men det kändes skit störtsa delarna av träningen. Men några steg emellanåt kändes det väl helt okej. Det kändes mest som att Molnia sprang och jag bara åkte med och inte red. Jag visste hur jag skulle göra för att det skulle bli bra, men ändå så gjorde jag tvärt om. Varför? blir så frustrerad på sådant!
Men men det är bara att tagga om och fortsätta träna ännu mera och hårdare fram tills nästa träning och hoppas att det går lite bättre då! 
 
Tack återigen Mirjam för att du hjälper mig, det behövs verkligen, du är bäst ♥
 
/Sanna
 
Lite bilder från idag
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
20 Apr kl. 14.06

uteritt på lilla räser

passa på o ta en uteritt på Röskva i de fina vädret. Gud så pigg hon va.

/Sanna



Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
20 Apr kl. 11.51

uteritt på min ängel

hej på er! hoppas ni har lika fint väder som vi? solen skiner och vädret är underbart!
var inte hemma igår av olika anledningar därför de inte blev någon uppdatering från min sida.
men iaf så skulle min kompis iväg så kunde inte rida till bölaholm o hälsa på. Så de blev en uteritt i vår skog här hemma! Molnia kändes väldigt pigg och framåt och lyssnade väldigt bra både framåt och bakåt. vi avslutade med en härlig galopp och sedan en lång avskrittning samt lite gräs smakande ;)
nu ska ja fortsätta njuta i vår solen, ha de bäst!/ sanna

Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
19 Apr kl. 17.09

Fina grejer!

 
Horse
 
Horse by jaxel featuring a tweed jacket
Postat i kategorin: Tips!
19 Apr kl. 14.06

Hemma!

Hej på er finisar!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på kinnekullegården och ätit påskbuffé! Det var nice och det var sjukt mycket folk kan jag säga!
Nu ska jag smälta maten lite och sedan cykla upp för att ta ett pass på banan på min älskade!

Igår löshoppades Storm och passade då på att filma lite, så det kommer upp senare idag när jag orkar redigera filmerna! 
Men hoppas ni har en bra påsk och förresten Glad Påsk på er ;) haha..
 
Ha en bra dag! // Johanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
19 Apr kl. 10.26

Glad Påsk :D

Hej på er!
 
Igår var jag helt slut när jag kom hem från stallet strax innan 9 på kvällen. Så åt och gick och la mig och sov haha! 
Idag är det superfint väder ute, så funderar på att ta en långritt ut på Bölaholm :D Men vi får se lite.
 
Gårdagen gick iaf super med Molnia! Fick bli lite hoppning på banan, Hon kändes väldig pigg och framåt, dressyrmässig gick det inte alls igår. Så därför tänkte jag att hon ska slippa gå på banan idag och få en ordentligt uteritt i solen.
 
Sedan blir det nog att putsa lite! Men vi hörs senare, ska äta frukost nu och sen trampa upp till stallet igen!
 
/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
18 Apr kl. 11.01

Läskig morgon..

Hej på er!
 
Idag var det bara att ta sig upp klockan 5, ta medicinen och cykla iväg till stallet för att släppa ut hästarna. När jag kommer dit så är stalldörren uppställd, det lyser i stallet och ena boxdörren med en häst i kunde öppnas av en lätt putt.. huh?!
I vilket fall som helst så plockade jag ut dom hästarna som skulle ut (Molnia, Namie, Röskva. Dom andra 2 gick ute) 
När jag skulle ta ut Namarrkun sen så kommer det en räv springades och ställer sig vid stalldörren och glor på mig. Trodde för en sekund att jag skulle få hjärtattack där! Men när den såg hästen så sprang den iväg haha!
 
Idag blir det middag med familjen, och sedan bär det av för en lång eftermiddag och kväll i stallet, Underbart ♥
Hur spenderar ni eran påsk/lov? :D

/Sanna
 
*bild från förra sommaren*
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
17 Apr kl. 12.45

Bästa tiden...

... Är den jag får tillsammans med den jag älskar mest av allt ♥ Kvalitetstid ♥
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
17 Apr kl. 08.49

Tandläkaren

Godmorgon!
 
Idag var det upp tidigt som gällde, eller ah tidigt och tidigt men. Strax efter 9 så ska jag vara hos tandläkaren, wiiho, eller inte! 
Efteråt sen så blir det nog en sväng ut till stallet, sen hem igen, har massor att fixa här hemma och måste hjälpa lilla mammi ♥
 
/Sanna
 
Min fina tjej!
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
16 Apr kl. 10.32

Ingen bra dag..

Idag blev Skövde turen inställt när man åkt halvvägs.. lite surt men det vara bara vänta in nästa buss hem igen. Inte helt frisk häller så det var rätt gött o komma hem och vila lite i hopp om att det går över så jag kan ta en sväng ut till stallet i eftermiddag!
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
16 Apr kl. 06.13

Skövde

Godmorgon på er!
 
Idag är jag uppe i tid och det är lov och jag har inte hästarna än?! Ska nämligen till Skövde idag med min syster så det var bara att pallra sig upp i tid. Vet inte riktigt när jag kommer hem eller någonting, men hoppas att jag ska hinna med och rida, även om det blir senare i eftermiddag. Är så taggad nu på och träna ordentligt och tävla och jag vet inte allt vad det är jag vill just nu :D
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
15 Apr kl. 15.10

Avundsjuk häst ;)

När jag skulle hämta Molnia i hagen förut så stog jag och kelade lite med dom andra hästarna. Sakta känner jag en avundsjuk lite häst komma smygandes bakom mig som också ville ha uppmärksamhet haha :)
 
Idag fick det bli ett dressyrpass på banan. Skritten var hon riktigt fin i, men i början av traven så tappade jag allt och hon bara sprang några varv. Jag blev frustrerad och arg. Slappna av och andas och börja om på nytt! Sagt och gjort. Så började om från skritten och fortsatte sedan upp i traven, vilket då gick mycket bättre när jag slappnade av och inte blev arg/frusrerad/besviken på mig själv om hon inte gick som jag ville just då, utan fortsatte rida framåt som inget hade hänt! Då gick det mycket bättre och i traven sen blev hon riktigt riktigt fin. Fortsatte att öva på det som vi gjorde på senaste Mirjam-träningen. Och försökte även få med mig det upp i traven vilket gick sådär men det gick tillslut. Skam den som ger sig ;) 
 
Galoppen gick som vanligt åt helvete. Nä skämt o sido. Skulle mest bara känna hur hon kändes och så. Det var mycket spring till en början men efter några varv på volten så blev det en lite lugnare galopp. Dock inte i den form som önskades men det kommer! (hoppas jag)..
 
Fortsatte sedan i trav en stund till när jag galopperat lite, och sedan en lång avskrittning och mycket klapp o beröm. Är nöjd med Molnias prestation idag, hon jobbade på fint och gjorde det jag bad henne om. Bakbenen kom till arbete dom också. Men är inte alls nöjd med min egna ridning. 
 
/Sanna
 
"pussa på mig då matte! Jag vill också har uppmärksamhet" haha ungefär så ;)
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
15 Apr kl. 13.53

Livsnjutaren nr 1

/Sanna
 
Storm tar tillfället i akt och passar på o ta en tupplur i det fina vårvärdret ;)
Denna stilen var något nytt, men så tyckte Storm det va skönt och sitta en stund tills Dimma kom och körde upp han.
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Storm
14 Apr kl. 17.49

Skyll aldrig på hästen

Bilden får tala för sig själv!
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
14 Apr kl. 15.29

Bilderna sen igår

Hej på er!
 
Nu funkar internettet igen som det ska :D Idag fick det bli en uteritt i "våran" skog. Samt mycket dressyr med fokus på en lung och avslappnad häst. Molnia var mer än pigg och ville helst springa ännu fortare. Men efter lite övertalelse så gick det fint. Så lät henne galoppera av sig lite påvägen hem på en gräsväg. Underbart :D
 
/Sanna
 
Bilderna är sen igår när Julia fota oss när vi red förbi haha :) Länken till hennes blogg finns i inlägget under!
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
13 Apr kl. 17.34

Inget internett

Hej!
 
Internettet funkar ibland och ibland inte. Därav den usla uppdateringen idag. Just nu för tillfället funkar det så ska passa på att skriva om dagen.
 
Blåste rätt mycket ute men det har ändå varit fint väder. Så det fick bli en uteritt på Molnia med Marianne och Storm som sällskap. Red förbi lilla Julia (så hon fick ta en bild på oss haha) och deras stall och sen vidare in mot skogen. Molnia kändes rätt slö till en början men piggnade efter första galoppen till ordenligt och blev på tårna. Påvägen hem så skulle hon försöka bralla loss lite haha sötan, men jag satt kvar ;)
Annars så var hon som hon brukar vara, och det var trevligt med lite sällskap i ridningen för en gångsskull :D
Kolla in Julias blogg ( http://fames.se/juliavekony/ ) så får ni se bilder om mitt internett inte vill fungera mer under kvällen.
 
/Sanna
 
Min fina tjej ♥
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia, Storm
12 Apr kl. 16.17

Du gör så otroligt mycket utan att göra något

Att en häst kan göra så otroligt mycket genom att bara finnas! Att en häst kan förgylla hela ens dag, att få en att glömma alla problem på en sekund. Att vända allt dåligt till något positivt, att få en annan individ från att sitta och gråta av ledsamhet till att gråta av lycka istället utan att egentligen göra någonting. Du bara finns där, jag älskar dig min lilla häst ♥
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
12 Apr kl. 12.42

Planerar lovet

Har suttit hela förmiddagen med och planera lovet. Hela lovet har jag bestämt ska bestå av stallet, om det inte kommer något annat ivägen förståss. Men över påskhelgen sen så blir det mycket på kort tid. Stallet och hästarna måste fixas och tas hand om, sen hem och äta "påskmiddag" med familjen och sen ut till stallet och hästarna igen. Ända jag kommer göra där är och cykla fram och tillbaka till stallet nästan haha!

Riddelen har jag inte planerat så mycket än på vad jag ska göra. Men har tänk ta ner lilla Mirjam och trycka in en träning för henne någon gång i veckan här nu också. Hoppning eller dressyr det märker vi, ska försöka få lite bilder från denna träningen också så ni får se lite hur det ser ut nu :)
 
/Sanna
 
Liten och knubbig ;)
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
12 Apr kl. 09.37

bus

Hej på er!

Idag är det verkligen fint väder ute. Har planerat att ta mig ut till stallet och rida om en stund. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra än. Men blir nog en uteritt på min lilla busfia som är mer än pigg nu haha! Vårkänslor på hög nivå ;)
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
10 Apr kl. 21.41

Kaos, saker händer och sker hela tiden

Förlåt om igen! Ber verkligen om ursäkt att uppdateringen ärligt talat suger just nu. Men det är mycket i livet runt omkring och jag hinner ärligt talat varken med stallet, eller bloggningen så mycket som jag vill, vilket är väldigt tråkigt :( 
 
På häst och ridfronten har det varit lugnt för min del i nästan en vecka nu, då jag dels inte bott hemma på samma sätt som förut, och en massa annat strul runt om kring det. 
Idag har jag ju somsagt vart hos läkaren och fått ny medicin utskriven, så hoppas det blir bra nu. Lite jobbigt o försöka rida när man knappt kan gå ordentligt.. 
 
Iaf så är det påsklov nu vilket är riktigt skönt, ska försöka att komma ut till stallet under hela veckan nu som det ser ut om bara medicinen gör sin verkan så att säga. 
Ska även försöka att komma ikapp med massa inlägg till er igen som vi ligger väldigt mycket efter med. Tack för ert tålamod ni är bäst ♥
 
/Sanna
 
Ååh min fina älskling ♥
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
08 Apr kl. 18.20

Massor

Hej på er, hoppas att allt är bra?
Förlåt för den lilla bloggpausen eller vad man ska kalla det som nu har blivet under några dagar. Men massor av saker har hänt och det är ingenting som jag kommer att ta upp här. Men har ärligt talat inte haft ork att ens bry mig om bloggen utan har bara velat vara och försöka komma ikapp livet. 

Min kära lilla Angelica är och åker skidor och sålänge så bor jag och Johanna i hennes lägenhet. Så har också varit lite strul med nätet emellanåt också.

Igår så blev jag sjuk (spydde o hade mig) så var hemma ifrån skolan, likaså idag. Därav anledning till att det inte blivet någon ridning. Huvudet är okej nu efter olyckan så nu kan jag rida igen. Men självklart skulle jag bli sjuk när veckan började. 
Men imorgon hade jag tänk att jag ska ta mig ut en sväng om det inte regnar ute som det gör just nu. Torsdag ska jag antaligen in till läkaren
 
Tack till er som ändå har stannat kvar trots detta! Glöm inte att ni är bäst ♥
 
/Sanna
 
Bjuder på en väldigt charmig bild på mig och Johanna ;)
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
04 Apr kl. 07.53

aww

/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
03 Apr kl. 16.44

Video från dagen

 

Nu fick ni lite videor från idag, som vi annars är väldigt dåliga med att faktiskt filma när vi rider och visa er. 
/Sanna

 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
03 Apr kl. 15.19

Busig häst

Åh vilket underbart fint väder det är ute :D
Även om jag inte (helst inte) ska rida på två dagar nu, så fick det bli ett tripp till stallet idag och myste och pysslade med Molnia en stund. Dom fäller ju hur mycket som helst nu så det var bara att börja bosta, och att Molnia hade väldigt vackra gräsfläckar över hela sig.. 
 
Efter en lång borstning så tog jag henne i rundkorallen och lös longerade henne i ca. 30-40 minuter. Vill ju inte att hon ska stå så även om jag inte kan/helst inte ska rida förens på lördag så kan jag ju fortfarande motionera och hålla igång henne. Körde även lite markträning med henne i slutet för att kolla av så hon lyssnade på mig. Vilket hon gjorde så fint så.
Molnia var till en början av longeringen väldig pigg och sprang mest runt och busade haha så söt var hon! Sprang runt och busade med huvudet, bocka och studsade iväg åt andra hållet istället haha ah ni skulle sett henne, såg riktigt kul ut! Filmade och tog lite kort men det var när hon hade lugnat sig en aning så på filmerna så skakar hon bara lite på huvudet. 
 
Dom kommer upp lite senare, ska redigera dom lite och ta bort ljudet (ja är i bakgrunden och garvar) och lite så om datorn vill sammarbeta!
 
/Sanna
 
haha såhär (undre bilden) höll hon på hela tiden och röska på huvudet haha!
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
03 Apr kl. 13.18

Filosofer

" Inga filosofer förstår oss så bra som hästarna "
 
// Johanna
 
 
Postat i kategorin: citat & texter
03 Apr kl. 11.21

Bättre

Idag är det mycket bättre i huvudet, men värker fortfarande något fruktansvärt, + att nacken har börjat göra ont också. Men iaf, idag får vi se lite vad som händer. Blir ingen skola för min del men kanska tar en cykeltur till stallet som jag skrev tidigare och pysslar lite med hästen :)
 
/Sanna
 
Bild sen bland dom första hoppningarna med Molnia
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
02 Apr kl. 21.36

Sparkad - ibland har man tur!

Hej på er!
 
Idag cyklade jag ut till stallet för att ta en mysig uteritt bortanför grannstallet. Var längesen och både jag och Molnia tycker det är kul i dom skogarna. Men han inte längre än att komma förbi grannstallet och halvvägs upp mot skogen innan Molnia bokstavligt talat flög till för något hoppade upp i luften vände samtidigt, jag åker åt andra hållet samtidigt som hon vänder om och lyckas få in en spark med bakbenet i huvudet på mig så jag flyger ner med huvudet i åkern. (hade satt mig på röven innan hon fick in sparken i huvudet på mig) Som tur är så träffade hon "bara" på hjälmen.. Och Molnia springer fort som tusan hem till stallet igen och ställer sig där och ser nöjd ut. (detta var då ren otur och inget elakt ifrån hennes sida, detta var bara ren otur!!)
Ingenting hände som tur var med henne, inte ens tyglarna gick sönder fast hon trampat på dom ;) Mitt huvud värker som tusan, men snurret som varade i några timmar har iaf lagt sig. Tur jag har så snälla vänner, och stallägare som ställer upp och ringer, samt kör hem mig! 
 
Imorgon blir det antagligen ingen skola, kanske ska iväg och fixa lite andra saker. Men det blir i vilket fall som helst (om nu huvudet tillåter vill säga) en sväng ut till stallet och borsta på Molnia. 
Självklart att detta ska hända när jag äntligen fick rida igen, ååh blir så sur :( Nej nu måste jag sluta innan verken i huvudet tar kål på mig!
Ha det bra allihopa!
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
02 Apr kl. 12.06

the typical Sackum hästen

 
 
Postat i kategorin: Molnia, The typical Sackum hästen
01 Apr kl. 15.08

Trycka på en när 100 andra gör lika dant?

Varför ska man börja trycka ner en person som gör en grej som andra inte tycker är okej, när det finns 100 andra människor som gör lika dant? Varför inte trycka ner dom då? Varför ens börja med att trycka ner en annan människa bara för att den gör en sak som får andra människor att bli upprörda, men när ni sedan ser en annan människa göra lika dant men som ni aldrig hört talas om förut, nej då bryr ni er inte? 
Det är väl ändå samma sak? åh, blir så arg, de där är nästintill mobbning när ni gör allt för att trycka ner en människa bara för att hon gör en sak som ni anser är fel. Men alla gör väl ändå olika och har olika sätt att hantera och göra saker på? Eller?
 
/Sanna

Varför varför varför trycka ner denna underbara tjej?
Vill ni läsa denna tjejs blogg så gå in på : http://www.nattstad.se/nadjalundberg
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
01 Apr kl. 11.50

Blir så arg :(

Hej på er! Hoppas ni är friska och kan vara ute i detta fina vädret som är nu!
Själv ligger jag inne i feber och sånt, inte alls kul. Började igårkväll då jag precis skulle ta cykeln ut till stallet när tempen visar 39 graders feber. Så de var bara byta om o lägga sig i sängen och vila. Tråkigt men sant. 
Idag så har febern gått ner lite granna, snart helt borta! Men huvudet är destovärre, det bara spränger och kan knappt gå upp ur sängen utan att hela rummet snurrar :( 
 
Blir så arg, vill rida nått så fruktansvärt och nu när det är så fint väder ute också, det gör mig bara ännu surare. Men men, får ju lite mera tid över till bloggen, komma ikapp i skolan osv. Så det är väl både positivt och negativt att vara hemma :)
 
/Sanna
 
Saknar min snuttis ♥
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum