Fick ett tips av min bästa vän Mirjam att skriva lite om våra mål med hästarna! Och även om styrkor och svagheter med dom olika hästarna och hos oss som ryttare! Tar ett i taget, så det inte blir så långt inlägg.
Så jag börjar med att skriva våra mål med dom olika hästarna, eller ah dom som rids mestadels - Molnia och Storm!
 
På båda dessa hästar har vi som mål att förbättra deras kondition, bygga upp muskler, och självklart är det största målet att utveckla dom och oss själva. Samt att vi ska banta ner Storm några kilo (många kilo haha) Så småning om när vi är i rätt form komma ut på någon liten tävling och fortsätta utbildningen på tävlingsbanorna också, självklart i både hoppning och dressyr. Men vi får se hur hästarna artar sig och hur det går, menar att om dom inte alls skulle funka på tävlingsplatser så får vi ju fortsätta träna hemma bara och skippa tävlingar. Nu tror jag ju inte att våra hästar inte skulle arta sig på tävlingsplatser men man vet ju aldrig vad som kan hända, dom kan ju bli super stressade av någon anledning eller vad som helst som gör att det inte skulle fungera ;)

Namie fokuserar vi mest på att sätta igång och hennes mål är att bli helt frisk lika så med lilla Röskva. Sen ska vi väl komma igång med ridningen ordentligt på Namie också, och kanske komma ut på någon liten tävling med henne också, vi får se lite vad tiden utvisar. Om inte så ska vi iaf träna och utveckla henne och oss själva på hur vi ska rida henne. Hon är inte lik någon annan i stallet att rida, utan mycket speciell på sitt sätt!
Och lilla Dimma, ja hennes mål vet jag inte riktigt vad det är för något. Troligtvis att utveckla henne ännu mer hon också, men det sköter mera Marianne och vi rider bara ut på henne någon gång. Dock var det ett tag sedan nu men hon trivs med att gå och lunka i hagen tillsammans med Röskva och Namie.
 
Jag (sanna) och Namie från förra vintern :)