26 Sep kl. 07.19

Godmorgon!

Hej på er!
Idag var vi uppe i stallet vid 06.00 och släppte på dom i stora hagen, mockade, fodrade och gav dom vatten. Vi är som sagt hästvakter från igår tills på måndag morgon. Så blir lite pyssel nu under helgen! :) 
Idag så ska vi ut senare idag, promenera lite med Namarrkun, som tyvärr har fått fång och kanske även lite med Ryssja :D 
Får se om jag rider något idag, blir nog inte så men man vet aldrig om man hoppar upp lite ändå ;) 
Imorgon kommer mitt nytillskott också, ni får se han på bild här nedan! <3 Längtar så efter honom!
 
Men om en timma går ungefär min buss, så nu blir det att ta det lugnt resten av tiden faktiskt! 
Hoppas ni får en bra dag allesammans!

Kram Johanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
23 Sep kl. 20.22

Nya tillskottet :D

Lilla Ryssja (vet ej hur hon stavas) har nu fått komma hem till stallet, som hon förvisso gjorde för några dagar sedan. Men idag var det första gången jag och Johanna träffade på henne. Ur söt liten islandshäst på ynka 2 år. Extremt kelsjuk och vill alltid vara i centrum. Ska bli kul och se hennes utveckling :) Bilder får ni på henne senare i veckan, torsdag kväll eller fredag, men så länge ska ni få en smygtitt på ett foto som Claes har tagit (tror jag)  när han hämtade hem henne? :)
 
/Sanna
 
 Fuxen på bilden är Ryssja! Visst är hon söt? :')
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Ryssja
22 Sep kl. 20.32

Imorgon gäller det :D

Vill så gärna berätta, men ni får vänta tills imorgon! Sjukt spännande och väldigt roligt. Men mer får ni veta imorgon kväll när jag är hemma ifrån stallet :D 
 
/Sanna
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
15 Sep kl. 21.59

Jag lever!

Hej på er!
 
Såg att Johanna hade vart på G med uppdateringen, härligt! Jag har ju vart väldigt off när det gäller denna bloggen då jag knappt inte rider längre, möjligtvis 1 gång på 2-3 månader. Så ja för min del har det inte hänt så mycket på häst fronten!
 
Jo förresten, för några veckor sedan red jag med min syster ut på islandshästarna, vilket var super kul! Men då red vi bara på en åker och hade det trevligt, då det var kväll och hade blivet väldigt mörkt om vi ridet genom skogen. 
 
I helgen som var så tog jag och Johanna oss en tur på islandshästarna, jag red Dimma som har varit iväg på "tillriding" i sommar, och gud så duktig hon har blivet nu, fortfarande är dikerna intressanta men inte äns i närheten av hur mycket hon drog dit innan sommaren! Nu är hon riktigt trevlig att rida :D Hon går nu också på ett nytt bett, nu rids hon på pessoa bett. Vilket blev en enrom skillnad på henne!
Vi strosade iaf omkring i skogen ett tag, vilket också var väldigt trevligt då det var ett tag sedan, och det behövdes verkligen, gud så mysigt! :D
 
/Sanna
 
En gammal bild på lilla Dimma!
 
Postat i kategorin: Dimma, En vanlig dag på Sackum
07 Sep kl. 13.15

Tips på läsvärda hästbloggar!

Tänkte nu dela med mig av mina favorit hästbloggar!

En blogg som är min favorit och som jag följer flera gånger om dagen och som jag verkligen älskar är:
http://www.tyrashastar.se/
 
 
Sen är jag ju som ni kanske vet väldigt intresserad av dressyr, det är liksom det som jag tycker om! 
Så därför är denna bloggen också en favorit!
http://dressyrmupparna.se/
 
 
Sen den sista bloggen som jag tänkte länka idag är verkligen ett stjärnskott som jag tror kommer bli riktigt stor tillslut. Hittade faktiskt denna bloggen när hon blev länkad på Tyras blogg och har vart helt fast sen dess!
http://agequestrian.blogg.se/
 
 
Postat i kategorin: Länkbyte
01 Sep kl. 17.34

Måndag!

Hej på er!
Idag blev det som jag sa ingen ridning, men tänkte ändå kika in och göra ett inlägg! Slutade 16.00 idag, lite segt men det går! :) Känns skönt att det är fint väder och hoppas att det håller i sig tills onsdag då jag ska rida! 
Ska nu ställa ut mina ridstövlar och ridbyxor osv, så jag kan åka bussen dit direkt efter skolan så jag slipper åka hem emellan! Blir mycket enklare och mer motivation till att rida då! :) 
 
Kommer ett inlägg sen med några läsvärda hästbloggar! Så kika in senare för att få lite bloggtips! :)

// Johanna
 
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum