29 Dec kl. 15.52

Överpigg Namarrkun!

Idag åkte jag och Elin ut till stallet och tog en sväng. Jag på en överpigg Namarrkun, och Elin på Röskva. Namie var extremt pigg och låtsades vara rädd för det mesta, men det gick bra fram tills att hon fick fnatt och stog på stället och bocka med mig flängandes på ryggen i 10 minuter innan jag hamnade på halsen och hon tar tillfället i akt och bockar te en gång till, och där ligger jag i snön och garvar haha! Landade på svanskotan, så går som en kratta just nu och är helt svullen över där, haha blev nog en rätt hårt smäll  Men det var bara att hoppa upp igen och efter det så gick hon så fint så, blev riktigt stolt över min lilla tjej idag  Får se om jag rider imorgon, eller om jag väntar tills på onsdag då jag ska rida med Marianne! Men kul vare iaf!
 
/Sanna
 
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Namarrkun, Röskva
12 Dec kl. 10.44

Dimma

Insåg igår att Dimma har fått en sjukt lång man :o 
Syns väldigt dåligt på bilderna men lite syns iaf, sjukt lång :o
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: Dimma, En vanlig dag på Sackum
11 Dec kl. 18.43

wiiho :D

Äntligen uppe på hästryggen igen! Tog en tur med Marianne idag, jag på Storm och hon på Dimma. Storm var super duktig, bocka inte en ända gång, blev så glad :D Känslan av att vara uppe på hästryggen igen var helt obeskrivlig, alla problem och bekymmer var som bortblåst när man satt där uppe! Ååh, så underbart!
 
/Sanna
 
Lilla Ryssja får stå för bild!
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Rysja, Storm
03 Dec kl. 18.08

några

Haha ser att vi allt har några ynka små läsare som håller sig fast här, trotts noll uppdatering ;) 
 
Men jag har iaf bestämt mig, att jag ska fortsätta rida. Dock blir det ju på Namarrkun då, men ska man utvecklas som ryttare så måste man ju kunna rida olika hästar också :) Har tänkt på detta länge nu, och nu har jag verkligen bestämt mig, jag vill. Ridningen är någonting jag behöver, hästarna överlag är någonting som jag behöver, thats it! Så direkt när jag har mina stallgrejjer igen så blir det ut till stallet, rida, pyssla och bara gosa med hästarna i flera timmar! Andas hästlukt är nog det bästa som finns :D
 
/Sanna
 
Fina Namarrkun, och en bild på min älskade Molnia såklart!
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum