30 Apr kl. 22.21

Ofrivillig avsittning!

Idag fick det bli lite hoppning. Ett vanligt enkelt räcke på medelinjen, övade på att komma in rätt i både trav och galopp. Vilket gick utmärkt, bättre än förra gången! Molnia kändes superfin, både i hoppningen och i dressyren, mjuk och fin hela tiden, dock lite pigg men det är hon alltid när det gäller hoppning.

Dock som rubriken lyder blev det en liten ofrivillig avsittning, inget farlig, travade runt spåret, och det blåste till i en plastbit som ligger bredvid ridbanan och den blev hon rädd för och flög över halva ridbanan typ haha vilket ja inte var med på till 100 så då åkte jag i backen, men bara upp igen och fortsätta :D
 
/Sanna
 
Foto; Julia Kamera; Samsung Model; me and Molnia
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
30 Apr kl. 13.41

Knaprar tabletter

Sitter just nu med världens mensverk, bokstavligen! Har knaprat i mig lite tabletter i hopp om att den värsta värken kan gå över så ja åtminstonde kan sitta/stå upp utan värk. Så att ja inom den snaraste timmen kan klara av att åka till stallet, förmodligen blir det lite hoppning, det var ett tag sen! Lite får man väl pina sig för hästarnas skull ;)
 
/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
29 Apr kl. 16.27

Dagens planer - inställda

Idag var det meningen att det skulle blivet ridning, ett dressyrpass på banan, men när jag var ute med hunden så blev det bara mörkare och mörkare på himlen och det började regna.. Så jag sket i stallet idag tyvärr, vilket inte gjorde mig så mycket då jag är mer stillasittande än vad jag rör på mig idag. Ryggen och jag är inte på samma sida för tillfälligt :/
Får bli en lugn hemma kväll, är ju trots allt ledig från skolan idag och allt!
 
/Sanna
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
29 Apr kl. 13.20

Promenad med finaste!

Igår hade jag så ont i ryggen så det fick bli en promenad med Molnia istället, gick upp mot skogen och tillbaka, fick sällskap av Marianne på Röskva och även Issa ;) Härlig promenad i det fina vädret!
 
/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
27 Apr kl. 18.02

GLÖM INTE AV!

Glöm inte av att gå in och gilla våran FB SIDA för mer information, lite mer uppdatering lite snabbare om vad som händer ;)

https://www.facebook.com/Stallsackum?fref=ts
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
27 Apr kl. 12.28

Insåg precis...

... att mamma har med sig mina cykelnycklar... haha, min låtsas pappa köpte ett lås till cykeln igår, men mamma har nog fått med sig båda två nycklarna så kan ju inte låsa upp cykeln.. så typiskt haha. Men om dom inte kommer hem allt för sent så drar jag ner till stallet så fort dom kommer hem. Annars får jag väl ut och spring eller någonting istället och Molnia får stå idag. Vilket vore lite tråkigt när det är fint väder, men vi får se helt enkelt :D
 
/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
27 Apr kl. 11.12

Godmorgon!

Mamma och min låtsas pappa + hunden har stuckigt till Grästorp så är ensam hemma en stund! Solen skiner, musiken går gött i högtalarna, sticker till stallet om en stund, ja kan det bli bättre? :D 
Dock trött som ett as då jag inte sovit någonting inatt men det får gå ändå, passa på när solen ändå skiner och det är helg. 
Men först ska jag se till att jobba endel med bloggen så vi kommer igång med den nu också ;)
 
/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
26 Apr kl. 21.28

Damsadel provning!

Som jag skrev i förra inlägget så provade vi två olika damsadlar på hästarna, eller ah på Namie och Molnia. 
Första som vi provade la vi på Molnia innan ridningen, det var en "ny" som dom köpt men som är gammal, eller ah. begagnad helt enkelt. Den låg bra på Molnia med behöver stoppas om! Hoppade även upp och provade att sitta i den medans Marianne ledde runt mig på gården, Molnia verkade lite förvånad först men ingen big deal. 
Efter vi hade ridet, så la vi samma sadel på Namarrkun, har för mig att den låg ganska bra på henne också, men den provade vi aldrig att sitta i på henne. 

Efter det sen så hämtade Marianne våran "gammla" Damsadel som vi haft ett tag, la på den på Namarrkun och red lite på henne i den. Vilket var väldigt ovant till en början men blev rätt bekvämt när man vant sig och när man satt rätt haha. Hade en tendens att vilja ändra mig i sadeln så att den gled åt ena hållet :( Dock lite stor för henne också, eftersom att den gled. Hon har blivet lite mindre sen hon var dräktig och fet hehe!
Efter det sen så la vi på den på Monia, men den var alldeles för stor för henne haha, var alldeles för lite häst in under hehe, lite tråkigt men vi har ju en annan som passar henne om det skulle vara så ;)
 
Har dock inga bilder ifrån detta eftersom jag var tvungen att agera hjälpreda (såklart) 
 
/Sanna
 
Foto; Johanna? Kamera; Canon eos 1000D Model; Namarrkun
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia, Namarrkun
26 Apr kl. 20.01

Damsadel + uteritt

Hejsan!
 
Idag har jag haft fullt upp, men tryckte in stallet mitt i allt ändå ;) Var hemma runt 12 tiden, stack till Johanna och tjötade lite med henne, mamma kom och hämta mig runt 12.25 så drog vi ut till Lundsbrunn och tvättade bilen samt busade med hunden, sen hem till Götene igen för att fortsätta med bilen. Sen drog jag mig upp till stallet. Blev en uteritt på Molnia med Marianne och Namarrkun som sällskap. Själva uteritten gick super, skrittade runt hela skogen och igenom och sen hem igen, mötte traktorer och andra redskap som hör till och även Claes och en till bonde som jag inte kommer ihåg namnet på xd Men det gick super bra, även Issa (hunden) fick följa med ut, vilket var mycekt uppskattat! :)

Sen provade vi även två damsadlar på Namarrkun och Molnia, men mer om det i ett annat inlägg !
 
/Sanna
 
Foto; Julia Kamera; Samsung Model; Sanna och Molnia
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
25 Apr kl. 18.57

Perfect ridbana!

Nu är ridbanan helt underbar att rida på, torr och fin, utan att vara dammig :D
 
Blev ett dressyrpass på banan idag då, dock var hästen mera i luften än på backen mestadels, men tillslut blev hon helt okej fin i båda varven, och blev faktistk riktigt mjuk och rund i en låg form i höger varvet. Underbart!
Galoppen ska vi verkligen inte nämna, haha gick typ fortare och fortare kändes det som fastän att hästen fick in en någorlunda galopp i höger tillslut!
Jobbade mycket med att hon skulle följa mig för vikten med så lite tygeltag som möjligt, vilket gick helt okej i slutet och i skritten. Men inte i övriga gångarter, då smiter vi gärna ut lite istället hehe ;)
 
/Sanna
 
Foto; Johanna Kamera; Canon eos 1000D Model; Sanna och Molnia
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
25 Apr kl. 10.59

Möten

Hej!
 
Igår blev det aldrig något stall för vi skulle iväg på ett möte, som tog längre tid än planerat, + att det var riktigt dåligt väder ute, både blåste och regnade. Men idag skiner solen, har nationella vid 12 tiden och om vi får sluta efter det så hoppas jag kunna ta mig upp till stallet :)

/Sanna
 
 
Har inget med Sackum att göra, men saknar min fina prins ♥
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
23 Apr kl. 20.17

Blåsigt värre

Hej på er!
 
Höll på att blåsa omkull några gånger till stallet förut haha men klarade det utan större skador! Blev en uteritt med Johanna idag. Molnia vart super pigg, lite trotsig och ville inte riktigt samma sak som jag. Men tillslut, efter lite tjafs så gick det super bra, och hon gjorde det jag bad henne om så jag blev nöjd ändå! Även om jag höll på att hoppa av henne och gå tillbaks till stallet. Men ge aldrig upp ;)
 
/Sanna
 
Hade ingen bild sen idag, så får bli en sen träningen!
Foto; Julia Kamera; Samsung Model; Me & Molnia
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
23 Apr kl. 13.09

Planer på ridning!

Tjenare! 
Idag har jag lite planer för att iaf försöka ta mig upp och rida och troligtvis så ska Sanna också med upp! Var längesen vi red tillsammans, så det vore kul! :) 
Bloggar lite mer senare, för nu ska jag fortsätta med att tvätta!
 
// Johanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
22 Apr kl. 17.04

Stallfri

Igår blev det ingen ridning på Molnia, blev inget "mitt" stall överhuvudtaget, då jag kände att det blev så sent då ja inte var hemma förens runt 7 tiden på kvällen så då sket jag i det. Och idag så är jag så sjukt trött, huvudvärk och ont i magen. + att jag måste försöka städa på mitt rum. Så kände att Molnia fick stå idag också tyvärr. Men imorgon har jag nog min cykel tillbaks så då blir det dessutom lättare :)

/Sanna
 
Foto; Julia Kamera; Samsung Model; Molnia
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
22 Apr kl. 15.00

Min fina <3

Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
22 Apr kl. 06.49

Ridning med Julia

Här får ni endel utav resterande 2-300 bilderna som fotades under helgen, denna gången från ridningen igår på Julias hästar!
 
Foto; Sanna & Julia Kamera; Samsung Model; Julia och Tarz Sanna och Blekken.
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
21 Apr kl. 20.26

Ridlektion

Igår hade jag med mig Julia som en liten fotograf till stallet, Marianne kom och hjäpte mig med hoppningen samt dressyren. Så det får bli ett inlägg via bilder! Molnia vart super duktig, så jag var nöjd med henne, men inte med mig själv..
 
Har närmare 200 bilder, så får bli ett fåtal just nu som ni kanske förstår ;)
 
/Sanna
 
Foto; Julia Kamera; Samsung Model; Sanna och Molnia
 
hahaha älskar min hoppstil på vissa kort måste jag ju erkänna ;)
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
21 Apr kl. 19.45

Snabb update!

Hej!
 
Kommer uppdatera er om precis allting om en stund, ska bara käka lite först och föra över närmare 400 hundra bilder sen i helgen ;) Har liite att göra om man säger så! Men helgen har vart super bra, och Molnia gick super bra igår. Bara min ridning som inte var den bästa hehe!
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
20 Apr kl. 11.52

Då var det bestämt!

Denna helgen skulle bli en lite annorlunda helg, därför att en kompis vid namn Julia (som vi skrivet om tidigare) Ska nämligen följa med och fota när jag rider, och sen tvärt om då ja följer med henne till stallet. Så efter helgen kommer det massa nya ridbilder äntligen :D 
 
Alltså blev det stall och ridning idag, har vart lite velande fram och tillbaka men tillslut blev det såhär :D Så nu väntar jag på att lilla Julia ska komma ner till mig, så ska vi lite senare dra hem till Johanna för att hämta hennes cykel som ja måste låna då min somsagt är borta för tillfälligt hehe! 
 
/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
20 Apr kl. 10.45

Bakis

Hej!
 
Igår var jag ju ute, eller ah var med massa kompisar och annat folk och hade det trevligt. Så man mår väl som man förtjänar dagen efter ;) Men iaf, det blev alltså inget stall igår, eller i torsdags. Men Jag ska och hoppas på att kunna dra upp idag om mitt mående tillåter, mår illa som tusan och lite annat, mycket just nu. Men min syster har lånat min cykel så får väl se hur det blir. Kanske tar en promenad upp, vi får se helt enkelt :) Hoppas i alla fall att kunna ta mig upp idag, då jag verkligen vill det, och vad gör man inte? :)
 
/Sanna
 
Foto; Sanna Kamera; Samsung Model; Dimma, Storm, Molnia
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
19 Apr kl. 14.31

LÄNKNING!

Länkar just nu min och min pojkväns nystartade blogg som vi skapat tillsammans om våra framtidsplaner! 
Kika in vettja!
http://www.nattstad.se/kontikii
//Johanna
 
Postat i kategorin: Länkbyte
19 Apr kl. 13.11

Du är anledningen till att jag lever!

Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
18 Apr kl. 12.47

Mitt hjärta är stängt, men du kommer in som en låssmed!

 ♥Tillsammans blir vi 1♥
Postat i kategorin: Storm
18 Apr kl. 09.05

Barbacka uteritt

Igår drog jag upp och och tog en mysig uteritt barbacka på Molnia. Gick hur bra som helst, travade lite lätt på grusvägen och sen skrittade jag runt en stund i skogen. På hemvägen var hon så sjukt fin, böjd och jätte fin i formen i bägge sidorna :')

/Sanna 
 
Foto; Sanna Kamera; Samsung Model; Molnia, Dimma, Namarrkun
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
16 Apr kl. 18.15

Chillar

Hej!

Hoppas ni har haft en bra dag? Idag var jag inte i skolan pga. olika saker, men sitter just nu i Mariestad hos Johanna och Timmy och tare lugnt,ska väl snart dra hem och plugga kanske.. 
Imorgon, blir det upp till stallet för en uteritt tror jag :)

/Sanna
 
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
15 Apr kl. 13.22

regn...

Hej på er!
 
Idag blir det inget stall för min del tror jag. Det öser ner en massa regn ute, och jag ska till läkaren om en stund. Så vi får se lite vad som händer. Blir säkert en lugn hemma kväll framför TV eller med musik antar jag ;)

/Sanna
 
Foto; Sanna Kamera; Samsung Model; Storm
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
15 Apr kl. 08.53

Utvärdering om helgen!

Fredags: Var aldrig uppe i stallet idag, utan var med Emelie tills på kvällen. Så blev en lugn hemma kväll, va rätt gött ändå och bara ta de lugnt för en gångs skull!

 

Lördag: Tog det rätt lugnt på förmiddagen, runt 1 tiden cyklade jag ner till stallet, red Molnia en sväng på banan, hoppade en liten oxer och ett räcke. Övade på vägen dit, efter, och själva anridningen, hur jag red, tempo osv. Att hon skulle lyssna på vad jag bad henne göra, och hur jag själv red alltså. Hon var super duktig, och hon tyckte det var roligt! Hon lyssnade väldigt bra på mina förhållningar, och stack inte mot hindret som jag trodde, bara någon enstaka gång hon drog på lite extra men ingen big deal av de ;)
På kvällen så var Johanna snäll och åkte ner och släppte in hästarna, då jag skulle iväg på grillkväll!

 

Söndag: Blev inte många timmars sömn denna natten, rätt så bakis när klockan ringde 06.00 Men det var bara att pallra sig upp och på med kläderna och ta cykeln och trampa ner mot stallet för att släppa ut dom små djuren! Eftersom det var fint väder ute, så fick alla gå utan täcke, fodrade och stack hem och sov tre timmar, innan klockan ringde igen och bytte om och stack ner till stallet igen. Denna gången för att mocka, fodra inne + ute, rida, sopa, halma, osv. Ja alla dom vanliga sysslorna you know. Tog först och främst ut Röskva på en mysig barbacka tur, runt åkern och ut en sväng på vägen innan jag vände hemåt. Hon vart pigg och lite busig när jag skulle försöka mig på en galopp haha, men det gick allt. När jag kom tillbaka så gjorde jag iordning henne och sedan tog jag med Molnia in och körde lite NH med henne i rundkorallen. Det tyckte hon var rolig, och det var lite annorlunda träning och inte bara ridning. Har börjat lära henne ”skäms” på kommando, haha hon är så söt, och hon kan det faktiskt trots det bara är andra gången vi övar på det :o

Efter det så bestämde jag mig för att göra klart stallet, så då började jag med det, men då blev jag sugen på att rida igen. Så då tog jag in Namarrkun och gjorde iordning henne som såg ut som ett lermonster. Tog en barbacka tur på banan med henne, hon fick gå på hacket vilket gick super bra, lite skritt och trav bara fick det bli. Hon var super fin och skötte sig utmärkt. Lite farligt var det ibland med körvagnen som är på banan, och plast som blåste från höbalarna, men det var inget mer med de sen.
När jag var färdig med henne så fixade jag iordning lite små saker och sedan gick jag och fodrade hästarna som var mer än hungriga haha! Eller iaf, Storm, var först vid maten som alltid ;)

Blev ett långt inlägg men nu vet ni hur det har vart i helgen och vad som har hänt. Eftersom jag inte har internett hemma så får det bli som det blir med uppdateringen på helgerna tyvärr :/


/Sanna 

 

 

Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia, Namarrkun, Röskva
14 Apr kl. 13.28

ÄNTLIGEN!

Som rubriken lyder, ÄNTLIGEN har jag varit ute i stallet och tagit mig en tur på Storm. Det var superkul!
Skrittade och travade bara lite då han inte gått på länge. I början var han väldigt framåt och pigg och busig.. Men lugnade sig sen! Körde mycet volter, halt och tempoväxlingar och han var så jävla duktig! 
Han lyssnade jätte bra och var så framåt och duktig min lille fina! Så jag avslutade med att ta av sadeln och skritta av honom barbacka också det på banan.. 
Så både en nöjd häst och en nöjd ryttare idag! Kan det bli bättre? ;) 
// Johanna
 
Foto; Sanna KAmera; Canon eos 1000D Model; JOhanna & Storm
 
Postat i kategorin: Storm
11 Apr kl. 08.56

Trevligt

Igår red jag ett dressyrpass på banan. Hade med mig en kompis som även hon fick hoppa upp på Molnia en stund, skrittade av henne samt travade några steg. För min del gick Molnia super bra, red lite övergångar, och jobbade på att hon skulle hålla kvar formen i avsaktningar och igångsättningar. Red även utan stigbyglar, vilket gick super bra! Är nöjd men min lilla flicka!
 
/Sanna
 
Foto; Sanna Kamera; Samsung Model; Jenna och Molnia
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
10 Apr kl. 09.30

Lite snabbt

igår så red jag ut en sväng på Molnia, vilket gick super bra! Hon vart lite pigg osv, men det var inga fara!
 
Red ut en sväng på Röskva med Marianne och Dimma sen, vilket gick super bra! Uppdaterar mera senare, måste kila!
 
/Sanna
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
09 Apr kl. 10.06

I bland får man vara stolt!


Har inget internet hemma nu längre tyvärr :(

Men igår iaf, så drog jag upp till stallet och tänkte först rida ut en sväng, men blev att jag hoppade lite på banan i stället, blandat med mycket dressyr. Hon tvekade inte en ända gång, och allt bara flöt på. Blev så grymt nöjd, så hoppade bara kanske 8-9 språng och sen skrittade jag ut henne en sväng. Hon vart verkligen jättefin, och mycket nöjd. Idag får det bli en uteritt i solen! 

/Sanna
 
Foto; Johanna Kamera; Canon eos 1000D Model; Molnia (bild från i vintras)
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
08 Apr kl. 14.55

Svar frågestund - Johanna

Hoppning/Dressyr  -
Dressyr!

Svart/vitt -
Svart ;)

Ponny/ Häst -
Båda!
 
hur länge har du ridit ?
Intresset har alltid funnits och har hållt på från och till, men cirka 1 år nu när jag tog upp allt igen.
 
vrf började du rida ?
Det är en väldig terapi för mig, och även att känna samhörighet med ett sådant mäktigt djur och sen är det roligt såklart ;) Men när man ger sitt hjärta till en häst, kan man vara säker på att man får så mycket mera tillbaka!
 
Vad är era mål?
Mitt mål är att utveckla både mig själv som ryttare och Storm mestadels i dressyr.
 
hur gamla? 
17 år
 
vad heter era hästar? 
Namarrkun, Molnia, Dimma, Storm, Röskva
 
har ni några andra intressen utöver ridningen?
Gymmet, badminton, festa, va med vänner & Pojkvän! :)
 
vad är era mål med era hästar? 
Att dom ska få rätt träning och må så bra som möjligt såklart, och även att få komma ut och tävla lite smått! :)
 
Vad tycker du gör en bra blogg? 
Designen, bilder och rätt stavat!
 
Vad är det bästa med hästar?
Att utvecklas, att träna länge och sedan se hur dom klarar det! Också all glädje som man delar, med sin bästavän.
 
Vad satsar du på inom ridningen? Hopp/dressyr/tävla/ha kunskap för egen häst etc etc??
Dressyr ligger mig varmt om hjärtat och är det jag satsar på, klart jag hoppar ibland.. Men mestadels dressyren! Men all kunskap är värdig kunskap!
 
Varför bloggar du? 
Det är roande och för att jag om några år ska kunna kolla tillbaka och se hur vi utvecklats.
 
Beskriv en häst som du helst INTE skulle vilja rida 
För mig finns det ingen häst jag inte vill rida, alla hästar har sina dåliga sidor precis som människor, men också precis som människor så kan dom vänja sig av med dom!
 
Bjuder på en bild på min nya katt som jag och pappa införskaffade oss efter oscars död..
 
Postat i kategorin: Frågor och Svar
08 Apr kl. 14.44

Dåligt.

Imorgon kommer jag hem och på onsdag ska jag upp och rida äntligen! Underbara fina Storm och jag möts äntligen.. Livet har inte riktigt varit på min sida på sista tiden och har mått väldigt dåligt.. Så därför har hästarna fått ligga på hyllan ett tag, då jag bara har velat vara och få andas de senaste..Men känner att jag är påväg tillbaka till livet och ska därför rida på onsdag! :) 
Ni får ha det så bra så hörs vi, KRAM JOHANNA
Foto; Johanna KAmera; Canon eos 1000D Model; Storm
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
08 Apr kl. 08.32

Ont om tid

Hej på er!
 
Har rätt ont om tid, har t.ex tappat piercingen så måste in och köpa nya.. Även nya byxer, då jag inte hittade några som passade bra i Skövde hehe. Men ska försöka, eller rättaresagt jag måste upp till stallet och rida idag! Nu har hon vilat ifrån mig i tre dagar, så nu äre dags igen ;)
 
/Sanna
 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
07 Apr kl. 16.55

Svar - frågestund - Sanna

Hoppning/Dressyr  - Jag  gillar både hoppning och dressyr, just nu är det mest dressyr jag lägger fokus på för att kunna ta mig an hoppningen längre fram!

Svart/vitt - Vitt

Ponny/ Häst - Både och :)
 
hur länge har du ridit ? 10 år (men red även när jag var mindre.. lite till och från)
 
vrf började du rida ? 
 
Vad är era mål?
 
hur gamla? 17 år
 
vad heter era hästar? Namarrkun, Molnia, Dimma, Storm, Röskva
 
har ni några andra intressen utöver ridningen? Jag har fotboll och träning som intressen utöver ridningen. Självklart att vara med kompisar och så med! Finns massor
 
vad är era mål med era hästar? Att utbilda dom, träna för att kunna komma ut på tävlingar rätt så snart :)
 
Vad tycker du gör en bra blogg? Ett bra innehåll, välskrivna inlägg, varierande bilder, designen
 
Vad är det bästa med hästar? att man får så mycket tillbaks. Harmoni och kärlek
 
Vad satsar du på inom ridningen? Hopp/dressyr/tävla/ha kunskap för egen häst etc etc?? Hoppning framförallt. Men har man inte med sig dressyren så kan det bli lite svårt. Sen är det alltid kul att ha med sig mera kunskap
 
Varför bloggar du? För att dela med mig av vad som händer hos oss, men också för att det är roligt, och om man tar det seriöst blir det mer eller mindre som ett jobb ;)
 
Beskriv en häst som du helst INTE skulle vilja rida Vill rida alla hästar ;)
Ne men typ en häst som bara kastar av en hela tiden, vägrar sammarbeta och bara är tvär hela tiden. Visst de kan vara roligt någon gång ibland. Men i längden tröttnar man ;/
 
Postat i kategorin: Frågor och Svar
06 Apr kl. 12.29

Fullt upp

Igår blev det aldrig någon ridning, då jag åkte in till vårdcentralen på förmiddagen och fick diagnosen inflamation i örat haha kul! Sen drog jag in till stan igen och va med Emelie på jobbet. Sen var det tänkt att vi skulle dratt ner till stallet, men klockan drog iväg och vi var inte i götene förens närmare 6 tiden och då kände ja inte att det var så stor idé, eftersom vi skulle hitta på något roligt under kvällen och vara tillsammans! Vilket var en mycket trevlig dag!
 
Idag, ska jag först iväg till Skövde med min äldsta syster, och mamma. Sen drar ja till Johanna och Timmy ikväll, om jag hinner så åker ja till stallet emellan där! :)

Ha en bra dag!
 
/Sanna
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
04 Apr kl. 21.16

"Bad"

Hej på er!
 
Idag kom jag upp till stallet senare på kvällen, strax efter 5. Men bestämde mig ändå för en uteritt, var ju ljust så spelade inte så stor roll ;) Red runt skogen och tillbaka, var en stor vattenpöl, eller ah gick en bit upp på benen så red igenom där i alla gångarter. Hade en mycket nöjd häst påväg hem sen kan jag lova! haha, hon tyckte det var mer än roligt!
 
Imorgon får vi se om det blir ridning, hoppas det. Ska troligtvis in till vårdcentralen, och sen ska jag vara med en kompis, men om jag hinner däremellan blir det nog lite hoppning, beroende på hur banan ser ut då. Den börjar bli bättre, Marianne och Claes har typ harvat ridbanan eller vad man ska säga, så den är helt okej nu. Lite blöt men aja! :)

/Sanna
Gammal bild!
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
04 Apr kl. 17.00

LÄNKBYTE!

Kolla in denna söta tjejens hästblogg: http://tildaakesson.blogg.se/
 
Bild lånad från hennes blogg!
 
Postat i kategorin: Länkbyte
04 Apr kl. 10.14

Anledning

Hej!
 
Igår blev det tyvärr ingen ridning, då jag och Johanna stack på möte först, och sedan träffade jag en killkompis i väntan på att Johannas buss skulle komma! Sen snackade jag med Henke ett tag innan jag gick hem och gick ut en sväng med vovven! Alltså blev det lite för sent för att åka ner till stallet, men det gör jag nog idag ändå, inte hemma förens 5, men hinner ner en stund iaf! ;)
 
Ha det bra så länge!

Fler och nya bilder är på G!
 
/Sanna
 
Foto; Johanna Kamera; Canon eos 1000D Model; Sanna och Namarrkun
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
04 Apr kl. 10.10

"Buskgömmarn"

 
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum
04 Apr kl. 10.00

LÄNKBYTE!

 
Kika in denna tjejens superfina blogg: http://sarafryk.blogg.se/
 
Bild lånad från hennes blogg!
 
Postat i kategorin: Länkbyte
03 Apr kl. 15.00

LÄNKBYTE!

Kika in denna tjejens blogg: http://ericsonstahlin.blogg.se/
 
Bild lånad från hennes blogg!
 
Postat i kategorin: Länkbyte
03 Apr kl. 10.26

Dressyrpass

Hejsan! Vårat internett har slutat att fungera hemma, så fick vänta med att blogga tills idag iskolan ;)

I alla fall, så red jag ett dressyrpass på Molnia på banan, mycket lösgörande och böjjande, avslutade till sist med en galopp i både höger och vänster. Tyckte passet i sig gick bra, hon vart lite stel i höger, men det hade jag förväntat mig eftersom hon stått i 3-4  dagar. Hästen vart mycket nöjd, mycket frustande under hela passet. Blir så stolt när hon är nöjd och allt känns så enkelt! :')

Stog och kelade med en kisse i stallet som ja och Johanna kallar för "buskgömmarn" haha! Gud så kelig han va :O
Ska försöka komma ihåg och föra över bilderna så ni får se ;)
 
/Sanna
 
I Brist på andra bilder så får det bli en min mig och min vovve !
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum, Molnia
02 Apr kl. 11.15

LÄNKBYTE?

Eftersom att vår blogg har fått så positiv respons på sista tiden och läsaratnalet bara ökar och mailen lika så.. 
Så tänkte jag vi att vi nu kunde göra Länkbyten, så vi kommer att göra länkbyten med ALLA som kommenterar detta inlägg, så får vi komma övverrens om tid bara! 
 
Postat i kategorin: Länkbyte
01 Apr kl. 20.59

TÄVLING VINN BLÅTT "RUSTNINGSSET" - AVSLUTAD!

TÄVLING AVSLUTAD!

Vi vill först och främst säga tack till alla er som deltog och önskar er som inte vann bättre lycka nästa gång! Det har iaf vart superroligt att ha en tävling här på bloggen som är uppskattad! 
Vinnaren är: Tilda Åkesson http://tildaakesson.blogg.se/
Och det du behöver göra nu är att svara på mailet vi skickat med ditt namn och adress så kommer vi att skicka ditt pris så fort som möjligt! 
 
Tack för eran medverkan och var gärna med i nästa tävling vi har!
Och såklart, ett stort GRATTIS till vinnren!
 
Postat i kategorin: tävling
01 Apr kl. 12.57

Sjuk

Har lyckats bli sjuk nu också.. Huvudet värken som fan, och magen värken nog ännumera. Vart sängliggandes i två dagar nu, dock har jag mest suttit i soffan med höga ben för att inte överhuvudetaget börja stört lipa typ :/ 
Men i hopp om att detta går över så skiter jag i vilket imorgon ( Om ja klarar skolan iaf) och drar till stallet och rider, vill inte att hon ska stå, vill komma igång ordentligt !!
 
Hoppas ni får en bra 1 april och inte blir allt för mycket lurade hehe :)
 
/Sanna
 
Glöm inte gå in och gilla våran fb sida :)
Postat i kategorin: En vanlig dag på Sackum