Det blev lite hoppning trots allt idag, mycket varvat med galopp arbete. Det går bara bättre och bättre, man blir så stolt när man märker utveckling så fort ändå. För kanske ett halvår sedan var vi fortfarande osäkra på 50 cm. Och kunde knappt klara det då jag antingen åkte av, slutade driva, vilket resulterade i att hon stannade. Men nu går höjden av bara farten och drivningen sitter oftast kvar och vi blir bara starkare och starkare tillsammans!
Hon var pigg och framåt idag, och verkligen sög sig till hindret. Vilket var otroligt roligt att känna, även om hon kunde bli lite för taggad och gärna gena mer än vad som gick hehe. Men i slutet hoppade vi båda tunnor, och "vattenmatta" och kom upp på ca. 70 cm. Inte alls högt egentligen men höjden har INGEN betydelse.
Den såkallade vattenmattan var absolut inga problem den hoppade hon som ingenting. Men när tunnan sedan kom blev det helt plötsligt mycket läskigt, hehe. Men vi tog rätt kort ansats och travhoppade så gick det super bra. Så fort man kom i galopp med längre ansats tvekade hon till. Men det är bara att öva mer och mer på det!
 
Här får ni se en video från när vi precis började hoppa, kanske 50 cm eller något. Men jag hade tyvärr inget minne kvar på kameran, annars hade Johanna fått filma när det gick lite bättre och var lite högre hehe.

Vet att jag "flaxar! väldigt med armarna hehe men det är en dålig ovana och ska tränas bort! ;)
 
 
 
 
 
Sen hoppade jag även Storm lite granna, det gick lite mindre bra då han gärna ville gå sina egna vägar och inte lyssna på mig. Men där är det också bara att träna mer och mera på. Han hoppade också lite högre än förra gången och han klarade det faktiskt utan problem kanske 2 gånger? Haha, alltid annars skulle han bocka eller springa på Johanna och Molnia haha. Bushäst!
 
/Sanna