Tycker att folk borde börja tänka lite på hur vissa inom bloggvärlden beter sig. Menar, hur kan man med och säga att "du misshandlar din häst" "du är stor för din häst/ponny" "du drar hästten i munnen" "Du håller för hårt i tygeln" osv. Man kan INTE döma ett ekipage genom att bara se ett få tal bilder bakom en data skärm. Speciellt inte om man aldrig har sett hästen och ryttaren i verkligheten någon gång utan ändast på bilder och inte vet någonting om varken hästen eller ryttaren.
Tycker bara att det är jävligt löjligt att man kan med och sitta bakom en skärm och skriva vad som helst, hur som helst när ni inte skulle våga säga det till personen face 2 face. Så tänk er för innan ni dömer ett ekipage utöver att ha sett kanske 5-6 bilder. Förstår inte hur folk kan anta att man typ misshandlar en häst över en ögonbliks bild, hästen kan ha bockat, kickat eller blivet rädd i precis det ögonblicket som bilden togs, därav kan bilden av ägaren tolkas som en failbild. Sen ska folk komma och kommentera en massa elaka kommentarer om hur det ser ut, att man misshandlar sin häst, att hästen inte trivs med ryttaren och en massa mer! Ord sårar mer än vad ni där ute som dömer ekipage över bilder tror!
 

Jag menar, vilken häst går perfekt varje sekund, varje dag, och exakt HELA tiden!? Alla hästar bockar/kickar/busar eller hoppar till för någonting NÅGON gång! Alla får till en failbild någon gång Alla hamnar i t.ex. bakvikt, kommer efter i språnger, eller råkar rycka tag i hästens mun någon gång. Ingen är Perfekt och till och med dom mest rutinerade ryttarna har gjort det någon gång! Skärp er nu!
 
/Sanna
 
Foto; Johanna, Julia, Lina Kamera; Samsung & Canon eos 1000D Model; Sanna, Johanna, Molnia, Röskva, Dimma, Storm, Namarrkun
 
Så vadå, på denna bilden, blir Molnia då "misshandlad" för att hon är överböjd och allt vad som inte är bra med bilden? HAHAHA, skit asså! Och för den delen, man rider väl ändå FÖR att utvecklas? Right?

"Stackars hästen, hon blev tvingad till att hoppa" Hahaha, kan inte hålla mig för skratt när folk håller på såhär. Eller kommer med andra elaka kommentarer mot andra bloggare. Man blir så frustrerad, när folk dömer folk, personer, ryttare och allt möjligt över internett via bilder och i självaverket inte vågar säga någonting i verkligheten och inte vet någonting om personen och hästen igentligen!