Djurmisshandel är verkligen någonting som inte borde få förekomma, eller misshandel överlag! Men vad ser dom för mening som t.ex. går och skär upp en häst i skrevet? Vad tänker dom med egentligen? En häst, ett djur har lika mycket känslor som vi människor, vad skulle dom tycka och känna om vi skulle gå och skära i dom? Nej usch, jag menar vad ser dom för nöjje i att skära i djur och förstöra andra människors liv? Vissa fall går inte ens att rädda och hästen (i detta fall) dör på plats eller måste avlivas. Hästarna är inte dumma, nästa gång det skulle hända kommer dom komma ihåg det, eller när det händer något liknande. Tänk om de då är en unghäst eller en väldigt skygg häst. Inte lär den bli bättre utav detta? inte blir NÅGON häst bättre utav detta, blir så förbannad. Varför visar inte människor respekt mot andra och andras djur? 
 
Om dessa människor som håller på så här skulle haft egna djur och någon gjorde såhär mot dom skulle de bli helt knäckta. Så VARFÖR!? Varför hålla på såhär? Man ser ju överallt nu för tiden att någons häst eller liknande har blivet skuren eller ihjäl skuren. VAKNA upp människor, det är inte kul det ni håller på med!
Eller t.ex. folk som inte ger sina hästar / djur mat? Vad tänker dom med när dom köper häst överhuvudtaget, köper man en häst eller ett djur så ger man dom väl mat och friskt vatten? Ser till så dom är friska och har tillgång till att vara ute. Det är så hemskt när man ser hästar som verkligen är undernärda och nära döden för att ägarna inte matar dom. Och när man ser och vet om att dom inte gör något åt det eller tänker göra någonting åt det. Eller när dom slår sina hästar/djur helt utan anledning bara för nöjjes skull eller för att dom står i fel ände av hagen eller liknande, ja ni fattar! 
I många fall tar det lång tid innan hästen får förtroende för en människa igen, så vad tänker folk med? Ni som håller på, ni vill verkligen förstöra för andra människor och deras djur? 
 
Vad tycker ni om detta? okej eller inte? 
 
/Sanna