Måste få dissa en sak!

Tycker att det är så sjukt respektlöst när bilar kommer i full fart bakom en eller framför en när man rider, och dom INTE bromsar in, trots att dom ser att hästarna är rädda. Till och med såpass skrämda att dom studsar på stället och ögonvitorna syns! Det är ändå ett djur vi håller på med på över 500 kg, och blir dom rädda och sticker iväg så är det inte så lätt att hålla tillbaka dom, och det kan sluta väldigt farligt, speciellt nu på vintern när det är halt ute och väglaget inte alltid är det bästa på alla ställen.
 
Eller när dom gör otäcka ljud som dom också ser att hästarna blir rädda för, men ändå fortsätter dom med det trots att hästen är i full panik. Visst, det är också upp till ryttaren att se till att kanske säga till personen om dom inte uppfattat att hästen är rädd. Men ändå, bilförare t.ex. ser ju om hästen är rädd, och borde då använda hjärnan att tänka med lite och bromsa in och inte gasa på direkt när dom har kommit förbi hästen.
USCH! Stor fet diss till dessa, rent ut sagt idioter till förare som inte respekterar oss ryttare utan bara gasar och stressar hästen bakom den och sen bara trycker gasen i bott när dom är förbi!
Usch, blir så less på dessa personer.
 
/Sanna
 
Bild lånad från google.se