Det gör jag varje dag! Varje dag utsätter jag och alla andra ryttare oss för en stor fara. Man vet aldrig om man kommer levande ifrån stallet eller inte. Det kan hända vad som helst som när man arbetar med ett sådant stort djur på över 500 kg. Det är ingen lek, det är blodigt allvar, det handlar om fokus, hela hela tiden, och ett enromt stort ansvar som ligger på dig.
Varje dag utsätter man sig för något som man vet är farligt, ändå slutar man inte. Man vet att man måste vara försiktigt, men samtidigt bestämd och inte rädd. Det är väl just det som får en att vilja fortsätta. När man blir ett med hästen, ett levande djur på flera hundra kilo som om den bara vill kan göra dig till mos men som ändå väljer att lyssna på dig. 
Det är ett stort ansvar att ta hand om ett sådant stort djur, och det är en farlig sport. Och folk tycker fotboll är farligt ;) Ne skämt o sido, det kan hända minst lika allvarliga skador där!
 
 
/Sanna
 
Ser ju bara vad som kan hända när man läser denna artikeln.. Denna flickan hade nog tänkt åka hem som vanligt till sin familj efter ridnigen men så blev det inte...