Idag blev det stallet två gånger, första gången så var vi och lämnade lite bommar/hinder, mer kommer i nästa vecka eller så. 
Sen tog vi cyklarna upp och red ut en sväng, blev lite senare på kvällen men det var riktigt gött faktiskt, inte kallt och inte för varmt. 
Började på en stubb åker, där jag övade mycket avbrott och igångsättningar. Molnia lyssnade väldigt bra och var riktigt fin. Red sedan efter en stunds uppvärmning vidare till gräs åkern. Försökte fortsätta med samma arbete men där gick det åt skogen rent ut sagt. Hon lyssnade knappt inte och var bara allmänt pigg. Så galopperade lite granna vilket hon tyckte var super kul. 
 
Fortsatte sedan med samma övningar, men här var hon bara springig, så valde att börja jobba lite på skänkelvikningar, öppna och sluta. Gick väl sådär, hon lyssnade och gjorde som hon skulle även om det inte sitter till 100, men vi har ju faktiskt bara gjort det några enstaka gånger ;) 
När det började mörkna lite granna så valde vi att rida hem, red via åkrarna hem så gick gå över ett dike, och stackars Molnia som inte ser 100 i mörker snubblade och gick ner på knä :(
Men det var inte störra skade skedd, men sen var hon mer än nöjd när hon fick komma hem och få äpple.
 
/Sanna