.. Ah, eller nästan.
Det började att vi skulle ta den "vanliga Göttorp rundan" Men tänkte att vi skulle ta en annan väg och rida runt Husaby. Men när vi kom upp till svängen där vi egentligen skulle svängt höger så tog vi vänster istället. Följde vägen hela tiden, tills vi ville hem och svängde ner vänster igen. Det kändes som att vi skulle komma hemåt igen haha! Men, det var just det vi inte gjorde. När vi helt plötsligt ser vättern på våran vänster sida så insåg vi att vi måste vara rätt långt hemifrån, så vi valde att knacka på ett hus och fråga vart vi var. Tanten som öppnade var väldigt snäll och skrattade bara åt oss när vi sa att vi skulle till Götene igen. Då var vi i början/slutet? Av Blomberg :O
 
Jag och Julia bara kollade på varandra och började garva, tackade så hjärtligt för hjälpen och red vidare. Tillslut kom vi äntligen upp vid Husaby igen, då var det kanske drygt 30 min hemifrån, om ens det. 
Det kom kossor på ena sidan och var Kostängsel på andra. Hästarna ville inte gå förbi när kossorna kom i full fart emot oss och råmade.. Men tillslut kom vi skuttandes förbi och ut på en åker. 
Tänkte ta lite trav, och galopp där så vi kom hem snabbare, men det slutade med några bockserier och skratt istället. 
 
Hur kändes Molnia under ridturen då? Jo, hon var mycket framåt och ville mer än gärna gå snabbare än hon fick. Efter en galopp upp för en åker samt efter galoppen på en travbana så var hon ganska trött haha. Men när vi kom hemåt igen och vi var på åkern, ja då var det full fart på henne igen! 
3 gången som jag ser Molnia bocka :o haha, faktiskt 1 gång varje år dessutom :o
 
/Sanna